Joveljic: "Normaal scoor ik vrij gemakkelijk"

VRIJDAG, 31 JANUARI 2020, 20:22 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Op de website van de club spreekt Anderlecht-aanwinst Dejan Joveljic voor het eerst sinds zijn transfer naar paars-wit. "Mensen uit mijn omgeving zeiden dat ik deze kans moest grijpen. Ik wil de traditie van goede Serviërs voortzetten."

"Anderlecht is een grote club, de grootste in België met een enorme traditie. Ik ben blij dat ik hier ben", zo vertelt Joveljic. "Toen ik met mensen uit mijn omgeving sprak over de interesse, zeiden ze meteen dat ik die kans moest grijpen. Veel landgenoten zijn hier al geslaagd: Mitrovic, Jestrovic, Ilic, Jovanovic, ... Ik wil die traditie hier voortzetten. Ook Luka Adzic zei alleen maar goede dingen."

Joveljic weet goed waarom hij voor Anderlecht koos. "De jeugd krijgt hier speelkansen. Daarom hoop ik iedereen ook te overtuigen van mijn kwaliteiten. Ik wil het team vooruit stuwen, richting play-offs. Ik ben sterk in de box, tweevoetig en ook wel kopbalsterk. Ik scoor normaal vrij makkelijk, vanuit elke positie. Hopelijk kan ik me snel tonen.”

Verschueren: "Zochten gevaar in de box"

Michael Verschueren verwacht veel van zijn nieuwe spits. "Dejan is een heel doeltreffende speler. We waren op zoek naar iemand die voor gevaar kan zorgen in de box. Onze scouts zijn hem via hun datasysteem ook op het spoor gekomen, daarna is hij doorgescout en blijkt dat hij een speler is met heel veel potentieel."

"Ik denk dat dit een spits is waar onze fans kunnen naar uitkijken", besluit Verschueren.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.