Boli: "Klaar voor een stap hogerop"

DINSDAG, 7 JANUARI 2020, 10:46 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Yohan Boli wordt al een tijdje gelinkt aan RSC Anderlecht, een doorbraak is er echter nog niet. Want naast paars-wit zijn er nog gegadigden voor Boli, zowel uit België als het buitenland. Boli zelf geeft in ieder geval aan klaar te zijn "voor een stap hogerop". Deze zomer is hij einde contract bij STVV.

Momenteel vertoeft Boli wel dicht bij RSC Anderlecht, op winterstage dan toch. Beide clubs trainen namelijk in de Pinatar Arena. En dat is ook waar Boli zich momenteel wil op concentreren, op trainen en niet op transfers, al is dat niet altijd even gemakkelijk. 

"Al die interesse is natuurlijk flatterend", geeft de spits toe, "Alleen wil ik niet echt met de verschillende berichten die in de media verschijnen bezig zijn. Maar dat is niet altijd even gemakkelijk natuurlijk. Zelfs vrienden sturen mij dagelijks artikels door. Ook sommige STVV-supporters wensen mij al veel geluk bij mijn nieuwe club. Terwijl ik zelfs nog geen nieuwe club heb, ik ben nog steeds een speler van STVV".

Dat wil ook niet zeggen dat Boli niet wil vertrekken, maar in ieder geval niet tegen elke prijs: "Het plaatje moet kloppen, vooral sportief. Het is belangrijk voor mij dat ik vertrouwen voel en krijg. Ik ga hier niet vertrekken om te vertrekken. Ik heb veel te danken aan STVV en wil dan ook in schoonheid vertrekken. Maar ik ben stilaan wel klaar voor een stap hogerop."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.