Sanneh wil weg bij Göztepe

DONDERDAG, 12 DECEMBER 2019, 08:33 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Bubacarr Sanneh speelt momenteel op huurbasis voor het Turkse Göztepe. Een succes is die huurbeurt niet, mede door blessures. Sanneh speelde nog maar twee wedstrijden in Turkije. De verdediger wil nu zijn huurcontract beëindigen. Terug naar de Jupiler Pro League of misschien naar Denemarken.

Tom Saintfiet, coach van Bubacarr Sanneh bij de nationale ploeg van Gambia, neemt het op voor zijn verdediger: "Of Buba nu terug naar België of Denemarken gaat, hij moet vertrouwen krijgen. En een eerlijke kans, iets wat hij bij Anderlecht nooit heeft gekregen. Hij is te vroeg afgeserveerd. Hij heeft alles om het te maken en zal dat ook doen op voorwaarde dat hij naar een club gaat die in zijn potentieel gelooft."

Ondertussen werken Anderlecht en Göztepe samen om een oplossing te vinden voor Sanneh. De kans is groot dat hij opnieuw wordt uitgeleend, bij voorkeur in de Jupiler Pro League. Maar ook het Deense Brøndby zou belangstelling tonen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.