Sambi Lokonga: “Komt goed hoor”

VRIJDAG, 18 OKTOBER 2019, 06:20 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

INTERVIEWS Albert Sambi Lokonga staat dicht bij een contractverlenging, daat zegt hij zelf in Het Laatste Nieuws. Hij benadrukt ook nog even dat zijn broer Paul-José Mpoku niet zijn makelaar is, die taak neemt Stijn Francis op zich. Verder is hij ervan overtuigd dat het wel goed komt met RSC Anderlecht. 

"Paul-José is níet mijn zaakwaarnemer, hij was er gewoon bij als grote broer. Logisch dat hij het beste voor mij wil. En dat is blijven bij Anderlecht", is Lokonga meteen eerlijk. 

De supporters zullen blij zijn want volgens de middenvelder gaan de onderhandelingen de goede kant uitl: "Het komt sowieso goed hoor."

Ook met de club komt alles wel goed volgens Sambi Lokonga: "Ik geef ons 6 op 10 voor de voorbije maanden. Teveel ? Ik vind van niet, we waren bijna elke wedstrijd dominant, dat is ook de reden waarom we er in de kleedkamer altijd zijn blijven in geloven."

"En nu hebben we Vercauteren", gaat de speler verder, "Zijn input zal ons veel leren en hij zal ons helpen. We moeten eerst maar eens een reeks neerzetten. Sowieso blijft play-off 1 het doel."

Bron: HLN (PJC)anderlecht-online forum