Santini: "Anderlecht moest mij verkopen, het had geld nodig"

WOENSDAG, 9 OKTOBER 2019, 10:26 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Ivan Santini trok in de zomer naar het Chinese Jiangsu Suning. Hij volgt RSC Anderlecht nog en gelooft ook in het project van Vincent Kompany: "Ik ben niet boos, ze moesten mij verkopen omdat de club geld nodig had." Al heeft de club vooral stabiliteit nodig volgens de Kroaat. 

"Ik kan hier naar de samenvattingen kijken van de wedstrijden van Anderlecht", zegt Santini, "Zulj speelt nog bij de club en is één van mijn beste vrienden. We hebben dagelijks contact en dan vraag ik hoe het daar loopt. Ik ben niet boos. Anderlecht had geld nodig en moest mij verkopen."

"Of ik er nu al zou in geslaagd zijn om te scoren bij Anderlecht, dat is moeilijk in te schatten. Een ploeg heeft nood aan stabiliteit en dat is er niet. Er staan elk seizoen wel andere spelers op het veld en dat is nefast om een stevig team op te bouwen. Ik hoop in ieder geval dat ze play-off 1 halen", aldus nog Santini. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.