Lonkt Gent naar Kums?

VRIJDAG, 26 JULI 2019, 06:13 - TCV
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Sven Kums (31) is in het nieuwe spelsysteem van Anderlecht niet langer zeker van zijn plaats. Kompany wil spelen met één controlerende middenvelder en men is niet zeker of Kums de juiste speler is om het evenwicht in het elftal te brengen. AA Gent biedt mogelijk een oplossing volgens Het Nieuwsblad.

AA Gent verloor deze zomer twee middenvelders (Verstraete en Esiti) en kent uiteraard Kums zeer goed. Het Nieuwsblad maakt wel de bedenking dat de positie waar men bij Gent naar zoekt, ook niet echt past bij het profiel van Kums. Kums' tweede passage in het buitenland was geen succes (Watford / Udinese) en het Midden-Oosten lijkt ook niet ideaal (Kums is pas vader geworden).

Aan de vista van de middenvelder wordt bij Anderlecht niet getwijfeld, maar wel aan zijn duelkracht en aan zijn recuperatievermogen. Een vertrek lijkt dus niet geheel uitgesloten, al zal Paars-wit wel een deel van de transfersom willen recupereren dat het twee jaar geleden betaalde (6 miljoen euro).



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.