El Kababri: "Moeilijk, maar ook leuk en verrijkend"

ZONDAG, 7 JULI 2019, 23:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De verrassing van de chef, zo kan je de aanwezigheid van Hotman El Kababri tijdens het oefenkamp in Venlo beschrijven. De 19-jarige verdediger werd in het verleden nooit genoemd in de lijstjes van grootste Anderlecht-talenten, maar hij toont zich tijdens de voorbereiding. "Een nieuwe voetbalwereld is open gegaan."

"Het was heel leuk en verrijkend. Ook wel moeilijk, maar zo is voetbal nu eenmaal", vertelt El Kababri aan RSCA.tv na de wedstrijd tegen Ajax. "Ik heb al veel bijgeleerd van de profs en van de coach. Je moet dit doormaken om te groeien en hopen dat je ooit een hoog niveau haalt. Er is een nieuwe voetbalwereld voor mij open gegaan. Ik ben trots dat ik mocht deelnemen aan deze stage. Ik hoop om zo verder te doen bij de profs."

Tegen Ajax mocht El Kababri één helft opdraven. Hij kon de nederlaag niet voorkomen. "We deden wat we konden. We zijn nog maar in het begin van het seizoen. We zijn nog aan het opbouwen. Maar sommige oefeningen van tijdens de stage hebben we ook in de wedstrijd al kunnen toepassen. Het zijn de positieve dingen die we moeten onthouden. Op de minder goede gaan we nog werken. Maar we hebben nog tijd."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.