'Sandler sluit maandag aan bij Anderlecht'

VRIJDAG, 5 JULI 2019, 22:45 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Het is begin juli, de transfermarkt is officieel open en Anderlecht lijkt op kruissnelheid te komen. Na Michel Vlap gisteren en Samir Nasri vandaag, zou de volgende aanwinst zich maandag aandienen. Volgens FOX Sports tekent Philippe Sandler eerstdaags een huurcontract bij Anderlecht.

Anderlecht zal Sandler voor één seizoen huren van Manchester City en maandag sluit hij aan bij paars-wit, zo meldt de Nederlandse website. De verdediger zou graag naar België komen om herenigd te worden met Vincent Kompany.

Manchester City betaalde vorige zomer 2,5 miljoen euro aan PEC Zwolle om de intussen 22-jarige centrale verdediger over te nemen. Bij de Citizens kwam hij niet verder dan 23 minuten in de FA Cup en één volledige wedstrijd in de League Cup. In de Premier League haalde hij één keer het wedstrijdblad: op 27 februari tegen West Ham.

Sandler is een rechtsvoetige centrale verdediger en zo heeft Anderlecht er al een rist rondlopen: Vincent Kompany, Sebastiaan Bornauw, Kara Mbodj, Bubacarr Sanneh, Abdul Dante en Josué Sa. De komst van Sandler zou betekenen dat heel wat van hen op de transferlijst staan.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.