Gegeerde Amuzu: "Ik wil blijven"

VRIJDAG, 3 MEI 2019, 07:10 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Francis Amuzu geniet interesse van maar liefst vjiftien clubs. Deze willen profiteren van zijn contract dat nog één jaar loopt. Anderlecht wil het echter verlengen en dat wil Amuzu zelf ook. "Ik wil blijven, een vaste waarde worden en meer scoren."

Ook in de winter kwamen al heel wat clubs aankloppen. "Ik had aantrekkelijke mogelijkheden, maar wil me eerst bij Anderlecht bewijzen. De gesprekken over een contractverlenging lopen. Ik ben hier gelukkig en wil blijven", vertelt Amuzu in Het Laatste Nieuws.

De flankaanvaller droomt om ooit voor Manchester United te spelen. "Maar dat is nu niet realistisch", lacht hij. "Ik wil eerst een vaste waarde worden bij Anderlecht. Dat ik ook na een slechte match blijf staan. En ik wil meer scoren. Eén doelpunt dit seizoen, dat is te weinig. Ik denk dat ik te graag wil en daardoor mijn kalmte voor doel verlies."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.