Rutten ergerde zich rot aan Anderlecht

WOENSDAG, 17 APRIL 2019, 08:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Fred Rutten en Anderlecht, het werd geen geslaagd huwelijk. De Nederlander ergerde zich aan heel wat zaken, zo weet Het Laatste Nieuws. Van Pär Zetterberg over de spelers tot de kledingkeuzes.

Wat moest hij aan met Zetterberg? Was de Zweed een assistent van Rutten over een spion uit de bestuurskamer? Rutten wist het niet en vond Zetterberg zeker geen meerwaarde. 

Ook de spelersgroep viel Rutten behoorlijk tegen. Trebel vond hij een waterdrager, niet iemand die een salaris van drie miljoen euro rechtvaardigt en de supporters moet vermaken. Saelemaekers achtte Rutten niet klaar voor de top en voor Cobbaut had Anderlecht veel te veel betaald. 

In de winter had het bestuur aan Rutten een extra diepe spits beloofd. Die kwam er niet. Hij kreeg een flankaanvaller.

Rutten begreep ook niet waarom Anderlecht Adidas ruilt voor Joma. Een club als paars-wit hoort als shirtsponsor een merk met traditie te hebben, vindt hij. En de zalmroze uitshirts vond hij lelijk en contraproductief.

En dan waren er nog de vele files in België.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.