Coucke: "Deze club komt terug"

VRIJDAG, 8 FEBRUARI 2019, 07:10 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Marc Coucke was gisteren te gast bij 'De Afspraak' op Canvas. Hij was er om de problematiek te bespreken rond de farmaindustrie. Onvermijdelijk kwam ook RSC Anderlecht ter sprake. En Coucke was duidelijk: "Deze club komt terug".

Binnenkort is Coucke één jaar voorzitter bij RSC Anderlecht, tijd om even terug te kijken. Hij heeft toe dat hij zich wat mispakt heeft aan alles wat er rond komt kijken, maar heeft nog geen minuut spijt gehad van zijn beslissing. 

"Spijt heb ik absoluut niet. Dat zou nogal erg zijn. Maar ik verschiet op bepaalde vlakken wel van wat er allemaal rond de club hangt en hoe erg alles wordt uitvergroot. Als je daar in je neus peutert, is het nationaal nieuws. Dat had ik niet in die mate verwacht. Het maakt het iets moeilijker om zaken te veranderen, hé.”

"Anderlecht is ook niet het eerste project dat ik heb. En de ervaring leert mij dat het eerste jaar je er tal van zaken tegenkomt als je die wil veranderen", gaat Coucke verder, "Maar ik heb nog nooit meegemaakt dat ze elke week kwamen filmen om te zeggen: ‘kijk, nu doet hij dat en dat mis’."

Supporters

“Ik vind dat de supporters zich enorm positief opstellen. Ik weet niet op welk tijdstip het zal zijn, maar deze club komt terug. Als we dat gaan vieren, gaat het des te meer deugd doen. Of ik er in blijf geloven? Vanzelfsprekend", aldus nog Coucke.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.