Vranjes wil niet vertrekken

DINSDAG, 22 JANUARI 2019, 06:05 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

INTERVIEWS Of hij nu ondertussen wel of niet terug traint is niet helemaal duidelijk, maar RSC Anderlecht laat weten dat Ognjen Vranjes niet onwettig afwezig is. Het is duidelijk dat paars-wit niet meer rekent op de Bosniër, al denkt die er -volgens zijn manager- anders over: “Ognjen blijft”.

De makelaar Srdjan Jeremic laat in ieder geval weten dat zijn speler geen intentie heeft om te vertrekken. “Over alles wat er de afgelopen weken geweest is mag ik mij niet uitspreken. Maar Ognjen heeft nog een contract tot 2022 bij Anderlecht en hij wil dat ook respecteren. Verschillende buitenlandse topclubs trekken aan zijn mouw maar daar heeft hij allemaal geen zin in. Wat hij wel wil is bij Anderlecht blijven en tonen dat hij een topper is.”

Michaël Verschueren geeft in ieder geval genoeg van de fratsen van de Bosniër en ziet hem liever gaan dan komen. “Het wordt tijd dat we een oplossing zoeken”, zei Verschueren nog afgelopen woensdag. In een korte officiël mededeling laat paars-wit weten dat de Vranjes “niet op de club werd verwacht en dus niet onwettig afwezig is”.

Bron: HLN (Pieter-Jan Calcoen)anderlecht-online forum