Arnesen: "Nieuwe trainer is prioriteit nummer 1"

DONDERDAG, 3 JANUARI 2019, 20:43 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met Marc Coucke en Michael Verschueren heeft Frank Arnesen al een gesprek gehad. Met Luc Devroe nog niet. Ook de spelers moet hij nog echt leren kennen, die kennismakingsronde is voor volgende week op stage. Maar de eerste echte prioriteit voor Arnesen is het aantrekken van een nieuwe coach. 

Het duo Verschueren-Arnesen analyseert verschillende kandidaturen voor de vacature van trainer van RSC Anderlecht. De sportief directeur ontving ongeveer negentig verschillende solliciaties: "Daaruit weerhielden enkele trainers waarvan we denken dat het degelijke kandidaten zijn."

Daar zitten Belgische trainers tussen: "De nieuwe trainer moet dynamisch zijn, hij moet willen werken met de jeugd, de voetbalstijl van Anderlecht uitdragen en goed communiceren met de spelers en buitenwereld. We zijn er hard mee bezig, we willen dit thema zo snel mogelijk oplossen."

"We hopen zo snel mogelijk iemand te kunnen voorstellen", aldus nog Verschueren. 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.