Appiah wil Anderlecht in januari verlaten

VRIJDAG, 30 NOVEMBER 2018, 13:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Dennis Appiah komt dit seizoen amper aan spelen toe en dat stemt de Fransman tot nadenken. Na de wedstrijd tegen Trnava maakte hij zijn intenties kenbaar: "Vanaf januari wil ik spelen. Meer zeg ik niet, maar je hebt me wel begrepen", hint hij duidelijk naar een vertrek.

Na de doorbraak van Alexis Saelemaekers is Appiah gezakt naar de derde plaats in de pikorde van rechterflankspelers. De Fransman moet ook Andy Najar voor zich dulden. Ik maak geen tumult. Ik werk en probeer om de anderen niet te ambeteren. Maar ik ben competitief en wil spelen."

Tegen Trnava speelde Appiah gisteren zijn eerste volledige wedstrijd sinds half september. "Mijn directe tegenstander volgde me de hele wedstrijd en ik heb nooit de ruimte in zijn rug kunnen vinden. Het is frustrerend dat ik daardoor offensief niet veel kon bijdragen. Ik kon maar één voorzet geven en één keer op doel schieten. Defensief heb ik mijn werk gedaan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.