"Club is nu al gezonder dan één jaar geleden"

WOENSDAG, 27 JUNI 2018, 05:21 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Marc Coucke is als een wervelwind begonnen bij RSC Anderlecht. Dat hij zijn stempel drukt is nu al duidelijk. Op enkele maanden tijd heeft hij de club zelfs al financieel gezonder gemaakt dan één jaar geleden: "We zijn niet meer afhankelijk van uitgaande transfers", aldus de voorzitter. 

"In het nieuwe seizoen draaien we break-even", zegt Coucke vol vertrouwen, "Als er een dus nu geen club komt die miljoenen gaat bieden voor Dendoncker of Teodorczyk, hoeven we ook niet nerveus rond te lopen dat we gaan verlies draaien. De club is nu al gezonder dan één jaar geleden."

"Hoe dat komt ? Ga eens kijken naar het Constant Vanden Stock Stadion: één grote bouwwerf. De eretribune wordt 1000 zitjes groot in plaats van 200 vroeger. En vroeger zat die voor de helft gratis gevuld en nu ? Enkel Paul Van Himst en Eddy Merckx zullen nog gratis komen kijken. En ja, Michel Verschueren natuurlijk."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.