Rode Duivels razen voorbij Costa Rica

DINSDAG, 12 JUNI 2018, 03:06 - WauteRSCA

WEDSTRIJDEN De Rode Duivels hebben hun laatste wedstrijd voor het WK in Rusland overtuigend gewonnen met 4-1. De Belgen hoefden daarvoor maar 45 minuten goed te spelen.

Na een teleurstellend eerste kwart bracht Bryan Ruiz (ex-AA Gent) de bezoekers op voorsprong. Het sein voor Eden Hazard en co om twee versnellingen hoger te gaan spelen.

Dries Mertens scoorde de gelijkmaker, Romelu Lukaku nam de tweede en derde treffer voor zijn rekening.

Michy Batshuayi legde op aangeven van Lukaku de 4-1 eindcijfers vast.

In de slotfase ging de handrem opnieuw op en mochten Leander Dendoncker en Youri Tielemans nog invallen.

Het Duivelse vertrouwen zal ongetwijfeld een boost hebben gekregen. Volgende week maandag beginnen ze aan het WK tegen Panama.