Markovic zeker out, zestal onzeker

VRIJDAG, 18 MEI 2018, 14:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Hein Vanhaezebrouck leeft met heel wat blessurezorgen toe naar de wedstrijd van zondag tegen Genk. "We hadden deze week heel wat spelers met kleine blessures", zo vertelde de coach vanmiddag. Hij noemde zes spelers bij naam die onzeker zijn voor zondag. Lazar Markovic (foto) is zeker out.

"Trebel en Kums hebben last van kleine kwaaltjes. Voor Najar is het afwachten, maar dat wisten we al. Saief, Sa en Spajic hebben niet veel getraind. Het was niet de gemakkelijkste week om als groep naar deze wedstrijd toe te werken. Hopelijk kunnen we er morgen op onze laatste training zo veel mogelijk spelers recupereren en hen opstellen tegen Genk."

"Markovic heeft nog niets gedaan, hij is zeker out. De anderen hebben wel iets gedaan, over hen beslissen we morgen. Het kan zijn dat we spelers zullen opstellen waarvan we niet zeker zijn of ze de hele wedstrijd kunnen spelen."

Goed nieuws is er wel over Saief: "Hij komt in aanmerking om te spelen. Zijn blessure was geen scheur en viel heel goed mee. Wel heeft hij deze week nog maar één keer getraind. Hij ondervond geen reactie, dus dat ziet er niet slecht uit. Maar hout vasthouden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.