Verbouwingen in het stadion

ZATERDAG, 12 MEI 2018, 22:42 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Marc Coucke is volop bezig met veranderingen bij RSC Anderlecht. Zo wil hij ook enkele dingen in het Constant Vanden Stock Stadion aanpakken. Coucke wil een receptiezaal voor ongeveer 500 personen op de eerste verdieping van het stadion. Deze moet dienen om de zakenlui te laten netwerken en de VIP's te ontvangen.

Verder wil hij het aantal VIP-seats verhogen. Om dat te bewerkstelligen moet de perstribune verhuizen naar de bovenste ring. 

Nog één van de ingrepen is dat de Constant Vanden Stock-Foundation op zoek moet naar nieuwe ruimtes om te vergaderen en hun materiaal te stockeren. De Foundation had daarvoor drie bureaus gratis ter hunner beschikking in het stadion. Zij kregen nu bericht dat ze ergens anders onderdak moeten zoeken. Een beslissing die volgens Het Nieuwsblad hard is aangekomen bij Kiki Vanden Stock, die het liefdadigheidsproject runt.

Het bestaan van het liefdadigheidsproject komt door deze beslissing niet in gevaar. De Foundation is volledig onafhankelijk van RSC Anderlecht en is financieel gezond. Ze doen natuurlijk wel beroep op Anderlecht-spelers om hun initiatieven te promoten. 
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.