Voorzitter Vanden Stock: "Speelverbod voor Aruna kan niet"

WOENSDAG, 8 SEPTEMBER 2004, 23:50 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Een verhaal in de wandelgangen wil dat Aruna financieel niet de dupe zal zijn van zijn desertie, maar voorzitter Roger Vanden Stock ontkent dat in alle toonaarden.

"Normaal moet hij zeker een boete krijgen", aldus de preses. "Eerst en vooral wil ik geen precedent scheppen. En ik kan anderzijds ook de groep niet straffen. Aruna bijvoorbeeld naast de ploeg zetten, is compleet uit den boze. Hij wordt donderdag verwacht op training en speelt tegen Oostende. Door te voetballen kan hij nu bewijzen wat hij allemaal in zijn mars heeft."

"De wijzers van de klok draaien weer in de juiste richting", zuchtte Vanden Stock, gisteren een opvallende aanwezige op de training in Neerpede. "Maar misschien begint het circus straks weer. Aan het eind van een contract is een speler niks meer waard, terwijl de voetbalbusiness met miljoenen goochelt. Anderlecht gaat ervan uit dat Aruna minstens tot eind dit kalenderjaar blijft, hijzelf spreekt blijkbaar van een seizoen. Ik denk niet aan geld, wil vooral een goeie ploeg. Nog altijd heb ik spijt over het verkopen van Koller. Wat als West Bromwich Albion rond nieuwjaar weer met zeven miljoen euro zwaait? Dan bekijken we dat samen met de speler. Bij een reëel bod vertrekt hij. We zien wel."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.