Selectie U21: Anderlecht - KV Mechelen

MAANDAG, 22 JANUARI 2018, 16:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Ook voor de beloften van Anderlecht hervat de competitie. Zij nemen het vanavond thuis op tegen KV Mechelen. Coach Emilio Ferrera selecteerde achttien spelers. Van de jongens die tegenwoordig ook de A-kern halen, is enkel Kobe Cools er straks bij.

In de selectie vinden we één nieuwe naam terug. De Chinees Haoran Li is speelgerechtigd en kan straks debuteren. Daam Foulon, die getekend heeft bij Waasland-Beveren, zit niet in de kern. De wedstrijd tussen Anderlecht en KV Mechelen vindt plaats op het synthetische veld aan het oefencomplex in Neerpede (Neerpedestraat 569 in Anderlecht) en begint om 19.30 uur.

De beloften beginnen nu aan het tweede deel van hun competitie. De eerste acht van de heenronde nemen het nu twee keer tegen elkaar op in een mini-competitie. Alle ploegen starten opnieuw met nul punten.

Selectie:Amrani, Azevedo, Bernier, Bornauw, Cools, Corryn, D'Alberto, Dauda, Demotte, Denayer, Dewaele, Kiwior, Leoni, Li, Meddour, Mokou, Saelemaekers, Touré



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.