Wie herpakt zich? Genk of RSCA?

ZATERDAG, 20 JANUARI 2018, 20:04 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Zowel Racing Genk als RSC Anderlecht verloren een pak punten voor de winterstop. Anderlecht staat op een teleurstellende derde plaats en had het tegen de topploegen zeer moeilijk. Daarenboven verloor het zwaar van Club Brugge (5-0) en Charleroi (1-3).

Ook Racing Genk kwakkelde voor de winterstop. Van zijn laatste vijf competitiematchen kon het enkel winnen van KV Oostende. Toch is een plaats in de top zes nog niet heel ver weg voor de Limburgers. Winst tegen Anderlecht is dan wel een must.

Veel basisspelers out
De wedstrijd van morgen is dan ook van groot belang. De Genkenaars kampen met een overvolle ziekenboeg: Samatta, Karelis, Seigers, Berge, Heynen, Mata en Trossard zijn out. Ingvartsen is geschorst. Maar ook paars-wit moet veel basispionnen missen: Spajic is geschorst en Najar, Sowah, Kara, Onyekuru, Chipciu en Obradovic zijn geblesseerd. Daarenboven beleefde Anderlecht ook een turbulente winterstop met een reeks uitgaande transfers, maar op Saief na, geen vers bloed.

Scoreloos gelijkspel?
Een scoreloos gelijkspel behoort tot de mogelijkheden en dat lijkt ook Ladbrokes te beseffen. Het gokbedrijf biedt dan ook een speciale actie aan: schrijf je in, stort 10€ en ontvang 100€ als er een goal valt in Genk-Anderlecht. Geïnteresseerden kunnen zich hier inschrijven.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.