"Wil eindigen met negende titel"

DINSDAG, 9 JANUARI 2018, 20:20 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met de komst van Marc Coucke oogt de toekomst van Herman Van Holsbeeck onzeker. Van één ding is hij wel zeker, als het even kan wil hij vertrekken op een waardige manier en met een negende titel op zijn palmares. 

De kloof tussen leider Club Brugge en RSC Anderlecht is momenteel 13 punten, toch wil Van Holsbeeck de handdoek nog niet in de ring gooien: "Wij zeggen niet graag dat we niet meer meedoen. Maar de kloof is groot ja. Maar we hebben nog de play-offs en mijn ervaring heeft mij geleerd dat dan alles nog mogelijk is. Als ik dan toch moet vertrekken bij Anderlecht, dan liefst met een negende titel. ik wil er nog eens volledig voor gaan."

Hoewel zijn toekomst onzeker is, blijft Van Holsbeeck zijn werk uitvoeren zoals de voorbije 15 jaar: "Ik word in november 64 jaar oud, te oud dus om spelletjes te spelen. Ik ga mijn werk blijven doen zoals ik dat al vijftien jaar doe. Of dat dat nu nog gedurende drie of zes maand is, of één jaar, ik zal blijven doen wat van mij gevraagd wordt. Ik ga proberen vertrekken op een waardige manier."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.