Favoriete transfer #9: Knowledge Musona

DINSDAG, 9 JANUARI 2018, 11:38 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Knowledge Musona is de tweede van zes spelers uit de Jupiler Pro League uit jullie top tien. Hij voetbalt echter voor KV Oostende. De club waar Marc Coucke voorlopig nog de plak zwaait.

Naam:  Knowledge Musona
Huidige club:  KV Oostende
Positie: Links- / rechtsbuiten / spits
Leeftijd: 27
Nationaliteit:Zimbabwaan 
Marktwaarde *: €2.500.000

Geschiedenis: Musona speelde voor Kaizer Chiefs, Hoffenheim en Augsburg, voor Oostende hem in januari 2015naar België haalde. Hij veroverde meteen een basisplek en stond die nooit meer af. In 105 wedstrijden voor de kustploeg, was hij goed voor 39 doelpunten en negentien assists.
Profiel: Musona kan op ongeveer elke offensieve positie uit de voeten. Hij is compleet en polyvalent, maar mist misschien dat tikkeltje extra.

Haalbaarheid: In principe is Musona wel betaalbaar, maar door de overname van Marc Coucke ligt  een transfer tussen Oostende en Anderlecht op dit moment wel erg gevoelig.

Prioritair? Na het uitvallen van Henry Onyekuru kon Anderlecht in principe wel iemand kunnen gebruiken die zowel op de flank als diep in de spits uit de voeten kan. Dat lijkt echter Silvère Ganvoula te gaan worden, aangezien zijn uitleenbeurt beëindigd is.

Conclusie: Musona lijkt deze winter niet naar Anderlecht te komen.

Morgen: Een speler geboren in het jaar 2000. Gokjes zijn welkom onder dit artikel.

* Volgens transfermarkt.de



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.