"We hadden de match vroeger moeten doodmaken"

MAANDAG, 27 NOVEMBER 2017, 08:55 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS RSC Anderlecht won met 4-0 op eigen veld van KV Kortrijk, maar dat wil niet zeggen dat Hein Vanhaezebrouck een tevreden coach was, integendeel. Hij zag nog teveel punten waar moet aan gewerkt worden. Na de 2-0 zakte zijn ploeg al terug en dat moet eruit volgens de coach.

"Ik vond ons niet geweldig voetballen", is de T1 meteen eerlijk, "We hadden de wedstrijd veel vlugger moet dood maken. Maar nu vallen we na de 2-0 weer terug. Ik ben blij dat we geen doelpunt pakken en dat we er zelf vier maken, maar we moeten eerlijk zijn dat Kortrijk ons ook geholpen heeft. Het was nu ook niet weer allemaal negatief, maar het kon zeker beter."

Woensdag wacht Standard in het Astridpark in het kader van de Beker van België: "De wedstrijden volgen elkaar in sneltempo op. We hebben weinig tijd om spelers te laten rusten, dus moeten we iedereen gebruiken. Alle spelers moeten klaar zijn, wie dat niet is, zullen we niet gebruiken", aldus nog Vanhaezebrouck.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.