“Hopelijk gaat Teodorczyk niet nog meer twijfelen”

DONDERDAG, 23 NOVEMBER 2017, 14:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Lukasz Teodorczyk was na de partij tegen Bayern München de gebeten hond om zijn vele gemiste kansen. Zijn ploegmaats, coach en tegenstander Robert Lewandowski nemen het echter op voor de Poolse spits. “We moeten niet op één iemand schieten.”

Matz Sels: “Laat ons niet op Lukasz schieten. Hij heeft zich volledig gegeven. Hij leeft voor doelpunten en dat komt er momenteel niet uit. Je ziet dat dit aan  hem vreet. Hopelijk gaat hij na vandaag niet nog meer twijfelen. Geef hem enkele doelpunten en hij is weer vertrokken."

Sven Kums: "We moeten niet op één iemand schieten, want ook de laatste pass was niet altijd even precies. Natuurlijk zat Lukasz tijdens de rust in met al die gemiste kansen. We hebben hem toen moed ingesproken en gezegd dat de volgende er wel zou ingaan. Zijn assist bij de 1-1 voor Hanni, dat deed hij erg goed. Dat was een perfect aflegger."

Uros Spajic: "Lukasz beseft zelf ook welke kansen hij gemist heeft. Dat is een klap voor hem. Hij zit zonder vertrouwen en hopelijk komt het snel terug."

Sofiane Hanni: "Ik heb Lukasz gezegd dat de doelpunten wel komen en hij erin moet blijven geloven."

Hein Vanhaezebrouck: “Lukasz was dreigend en werkte hard. Hij heeft de verdediging van Bayern in de problemen gebracht. Jammer genoeg scoort hij niet, want dan was hij vertrokken geweest."

Robert Lewandowski: "Lukasz kreeg twee of drie goede mogelijkheden, maar gelukkig voor ons scoorde hij niet. Na de match heb ik hem gezegd gewoon te blijven werken. Misschien lukt het in de volgende wedstrijd en dan is hij de matchwinnaar voor Anderlecht.''



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.