Beloften gelijk tegen Bayern München

WOENSDAG, 22 NOVEMBER 2017, 18:00 - Garrincha

JEUGD ADe U19 van Anderlecht hebben in de UEFA Youth League 1-1 gelijkgespeeld tegen Bayern München. Nelson Azevedo scoorde zeven minuut voor tijd de gelijkmaker vanaf de stip. Door deze zege wordt Anderlecht derde in de poule, maar zijn ze wel uitgeschakeld.

In de eerste helft waren de beste kansen voor Bayern, maar doelpunten vielen er in de eerste periode niet. De tweede helft begon rampzalig voor Anderlecht. Bornauw kreeg al snel een tweede gele kaart en drie minuten later stond Foulon een strafschop toe. Wintzheimer zette die om.

Ook nadien kreeg Bayern de meeste en beste kansen, maar doelman Olivier Vliegen keepte een erg puike wedstrijd. Acht minuten voor tijd kreeg ook Anderlecht een strafschop na een overtreding op invaller Yari Verschaeren. Nelson Azevedo strapte deze tegen de touwen, al zijn derde doelpunt in de Youth League-campagne.

In de andere wedstrijd won PSG met 2-0 van Celtic.