Luciano D'Onofrio ontkent betrokkenheid bij verkoop

WOENSDAG, 22 NOVEMBER 2017, 11:14 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE De eventuele verkoop van RSC Anderlecht beheerste het nieuws de afgelopen dagen. Roger Vanden Stock is toch wel geschrokken van alle heisa en begint te twijfelen aan een eventuele verkoop. Toch zal die onoverkomelijk zijn want de voorzitter is ondertussen al 75 jaar oud. Ondertussen wordt Luciano D'Onofrio genoemd bij de verkoop, maar die ontkent alle betrokkenheid.

D'Onofrio staat momenteel in voor het sportieve beleid van Antwerp en is tevens een goede vriend van Vanden Stock. Het duo Vandenhaute-Gheysens wordt ook genoemd als geïntresseerde koper van de Brusselse club. Gheysens is momenteel de grootste geldschieter van The Great Old, en zo komt D'Onofrio ook ter sprake, maar die ontkent alle betrokkenheid.

Meer nog, Antwerp verspreide gisteren nog een officiële mededeling om die ontkenning kracht bij te zetten.
"De eigenaars en het management hebben samen met de sportieve leiding onder leiding van Luciano D’Onofrio het engagement aangegaan om op lange termijn en stap voor stap de club verder uit te bouwen. De eigenaars willen hun engagement naar de club opnieuw bevestigen en zullen samen met het management de club voort professionaliseren en de nodige investeringen blijven doen.''
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.