Spajic: "Niet getwijfeld om te spelen"

MAANDAG, 6 NOVEMBER 2017, 10:04 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Uros Spajic stond dan toch, een beetje tegen de verwachtingen in, aan de aftrap tegen Club Brugge. De Serviër was vastbesloten om de topper mee te spelen, al laat hij de vriendschappelijke interlands met Servië wel aan zich voorbij gaan: "Ik moet die blessure nu goed verzorgen."

"Ik heb niet getwijfeld om te spelen en ik heb de wedstrijd zonder inspuiting afgewerkt. Hopelijk heb ik het nu wel niet erger gemaakt. Pijn had ik niet, ,maar mijn voet was wel gezwollen. Daarom pas ik voor de vriendschappelijke wedstrijden met Servië, ik moet die blessure nu goed verzorgen", aldus Spajic.

"We hadden moeten winnen", gaat de Serviër verder over de wedstrijd tegen Club Brugge, "Dat Brugge favoriet is voor de titel, daar heb ik vandaag niet veel van gemerkt. Wij waren hier de betere ploeg, die goal van Harbaoui had ook nooit mogen afgekeurd worden. We zitten nu nog altijd op negen punten achterstand. Maar we zijn op de goeie weg."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.