Bruno: "Goede kans om dichterbij te sluipen"

ZONDAG, 5 NOVEMBER 2017, 11:45 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Massimo Bruno start straks op de bank tegen Club Brugge, maar de winger heeft mooie herinneringen aan de wedstrijden tegen Club. Vijf jaar geleden won Bruno zijn eerste Anderlecht - Club Brugge met 6-1. Maar of het vanavond zo'n vaart zal lopen ...

"Het is zeker dat dit de mooiste wedstrijd is om te spelen. De wedstrijden tegen Club en tegen Standard zijn altijd speciaal", aldus Bruno bij RSCA.tv. "Brugge is een erg stevige ploeg, zeker dit jaar. Ze hebben al een mooie reeks neergezet en zullen erg sterk zijn. In de interviews zeggen ze dat ze naar hier komen om te winnen."

"Er is geen extra druk, maar we weten dat we deze wedstrijd moeten winnen. Zeker thuis voor onze eigen supporters", gaat Bruno verder. "Het is duidelijk dat Club een voorsprong heeft op ons. We hebben nu een goede kans om dichterbij te sluipen. Het is aan ons om dit te doen."

Op 11 november 2012 speelde Bruno zijn eerste Anderlecht - Club Brugge. Paars-wit won toen met 6-1 en Bruno opende de score. "Veel acties, goed spel: we deden alles om het Club zo moeilijk mogelijk te maken. De doelpunten volgden elkaar op. Het voetbal is echter zo geëvolueerd dat dergelijke uitslagen nu erg moeilijk geworden zijn. Maar we moeten erin geloven. Het belangrijkste is dat we winnen.''



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.