Frutos: "Ik ben niet belangrijk, enkel Anderlecht telt"

MAANDAG, 2 OKTOBER 2017, 09:05 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Hoewel het hem ongetwijfeld zwaar valt, nam Nicolas Frutos gisteren waardig afscheid als hoofdcoach van Anderlecht. "Niet mijn toekomst is belangrijk, enkel Anderlecht telt. En als supporter hoop ik dat het Vanhaezebrouck wordt", zo sprak hij.

"Ik hou van de manier van werken van Vanhaezebrouck. Met de profielen die er in onze kern aanwezig zijn, lijkt Vanhaezebrouck me een goede optie. Hij zal hier goed werk kunnen leveren", zo vertelde Frutos op zijn persbabbel na de partij tegen Standard. "Al zal het voor hem ook zoeken worden. De beste elf opstellen is niet altijd de beste tactiek. De nieuwe coach moet een tiental weken de tijd krijgen om zijn stempel te kunnen drukken."

Of Frutos als assistent van Vanhaezebrouck bij Anderlecht blijft, weet hij nog niet. "Ik sprak nog niet met iemand van het bestuur, maar dat zal zeker nog gebeuren. Mijn toekomst is niet belangrijk, enkel Anderlecht telt nu", zo vertelde Frutos. "Zelfs als ik vertrek, zal het geen vaarwel zijn. De dag dat ik stopte als speler, zei ik al dat ik zou terugkeren. Dit is en blijft mijn club.''
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.