Spelers hopen dat Frutos blijft

MAANDAG, 2 OKTOBER 2017, 07:16 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Er zijn nog altijd grote vraagtekens over de toekomst van Nicolas Frutos wanneer Hein Vanhaezebrouck komt. Het Nieuwsblad laat uitschijnen dat de Argentijn zal afzwaaien, terwijl Het Laatste Nieuws de indruk wekt dat hij kan blijven, maar nog niet duidelijk is in welke rol.

Hoe dan ook zal Frutos vandaag de training leiden. Morgen is er een vrije dag en woensdag zal Vanhaezebrouck wellicht zijn eerste training geven.

De spelers hopen er in de nieuwe technische staf een plaatsje is voor Frutos. "Ik hoop dat hij blijft", vertelde Dennis Appiah na de wedstrijd van gisteren. "We hebben de voorbije twee weken goed met hem gewerkt." Ook Gerkens is vol lof over Frutos. "Ik ben blij voor hem met deze zege. Het is normaal dat we hem erbij riepen om de overwinning te vieren. Hij verdient dat. Ik denk dat iedereen graag met hem gewerkt heeft en niemand een slechte relatie met hem had."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.