Frutos: "Het idee was er"

DONDERDAG, 21 SEPTEMBER 2017, 07:34 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Nicolas Frutos kreeg amper 24u om de wedstrijd tegen Westerlo voor te bereiden. Toch was zijn stempel al merkbaar. Overmorgen staat de wedstrijd tegen Waasland-Beveren op het programma. Frutos weet dat het op de Freethiel beter moet om met de drie punten terug naar huis te keren.

"Het idee is er bij de spelers, maar er is nog veel werk. Ik merk wel dat ze de boodschap die ik wou overbrengen, begrepen hebben en dat is positief. Het was een hele uitdaging voor mij om op 24u tijd iets neer te zetten. Het begin was moeilijk, maar na 20 minuten zag je verandering. Het belangrijkste is dat veel spelers vertrouwen hebben opgedaan door het vele balbezit", zegt Frutos.

Dat de Argentijn bezeten is door voetbal is geweten en dat wil zeggen dat zijn werk niet stopt op het veld: "Ik ga nu naar huis en de wedstrijd herbekijken. Het zal mij helpen om te zien waar ik moet bijschaven. Tegen Waasland-Beveren moeten we op ons best zijn, Clement heeft daar op korte tijd een ploeg neergezet."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.