Officieel: Josué Sa vier jaar bij Anderlecht

DONDERDAG, 31 AUGUSTUS 2017, 19:22 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht heeft de komt van Josué Sa afgerond. De Portugese verdediger tekent een contract voor vier jaar bij de landskampioen. De 25-jarige Sa komt van Vitória Guimarães, waar hij aanvoerder was. "Ik ben heel blij met deze stap in mijn carrière", klinkt het in een eerste reactie.

"Ik denk dat ik goed ben op tactisch vlak, in de passing en dat ik een goede lange bal heb. Ik ben ook niet traag", zo vertelt Sa, die hoopt een goede speler voor Anderlecht te zijn. "Ik ben hier om mijn ploegmaats te helpen en onze doelen te bereiken. Daarvoor zullen we veel en hard werken."

Sa weet wat die doelstellingen zijn. "Een club als Anderlecht gaat altijd voor de landstitel. Dat motiveert me. De Champions League is een moeilijke competitie, maar dat motiveert me. Ik ben heel blij met deze stap in mijn carrière. Ik kijk heel erg uit om deze uitdaging aan te gaan."

"Ik kan de fans beloven dat ik alles zal doen voor deze club en elke dag beter zal worden. Ik ga hard werken en progressie boeken om de doelen van dit team te helpen realiseren. "



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.