Wanneer tekent Beric en wat met Teodorczyk?

DINSDAG, 29 AUGUSTUS 2017, 08:42 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS De transfer van Robert Beric is nakend. Volgens de kranten komt de spits vandaag naar België voor medische testen. De komt van Beric kan gevolgen hebben voor Lukasz Teodorczyk. Makelaar Mateja Kezman was al in Anderlecht om over hem te spreken.

Als Beric slaagt voor zijn medische testen, wordt hij de nieuwe spits van Anderlecht, zo schrijft Het Laatste Nieuws. Het Nieuwsblad meent echter te weten dat Anderlecht Beric pas wil laten tekenen wanneer een andere spits vertrekt.

Die vertrekkende spits hoeft niet per sé Harbaoui, Thelin of Ganvoula te heten. Volgens Het Laatste Nieuws wil Anderlecht Teodorczyk naar de uitgang begeleiden. Paars-wit wil af van zijn zware contract. Hoewel Teodorczyk zijn management blijft verkondigen dat de spits niet vertrekt, zijn andere makelaars wel in de weer om hem aan een transfer te helpen. Fenerbahçe is nog steeds het meest concreet. Mateja Kezman voerde al gesprekken met Herman Van Holsbeeck in naam van de Turken.

Beric is de spits die coach René Weiler er graag bij wil. Saint-Étienne wilde hem aanvankelijk alleen verkopen voor vijf à zes miljoen euro (afhankelijk van de bron). Omdat coach Rudi Garcia niet op hem rekent en de Franse club niet aan kapitaalsvernietiging wil doen, stemt het nu toch in met een uitleenbeurt. Volgens de Vlaamse kranten krijgt Anderlecht geen aankoopoptie, volgens het Waalse L'Avenir wel.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.