Spajic: "Begrijk dat kritiek van de fans"

MAANDAG, 28 AUGUSTUS 2017, 10:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Als bij al was Uros Spajic niet ontevreden met het punt dat Anderlecht pakte tegen Gent. De verdediger beseft wel dat Anderlecht geen goed voetbal brengt, maar zag toch al beterschap tegenover de voorbije weken.

"Het was belangrijk om tegen Gent niet te verliezen", opent Spajic. "Het was een zware wedstrijd met een hoge intensiteit en veel duels. We hebben onze solidariteit teruggevonden op het veld. Dat was vorig seizoen onze succesformule en dit ontbrak de voorbije twee wedstrijden. Op deze basis moeten we voortwerken om de volgende wedstrijd te kunnen winnen."

Maar of strijdlust en solidariteit volstaan om de supporters te sussen, dat is nog maar de vraag. Gisteren scandeerden ze 'wij willen voetbal zien'. Ik heb het niet gehoord, maar ik kan begrijpen dat de suppporters kritiek hebben. In vijf wedstrijden scoorden we nog niet veel. In de volgende wedstrijden moeten we meer risico's durven nemen, maar dat hangt samen met het vertrouwen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.