Kums: "Vijf punten is te weinig voor Anderlecht"

MAANDAG, 28 AUGUSTUS 2017, 09:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met een uitgestreken gezicht stond Sven Kums na afloop van de partij de pers te woord. Hoewel duidelijk gefrustreerd over het voetbal dat Anderlecht speelt, bleef hij mooi in zijn rol en kwam er geen kwaad woord over zijn lippen.

"Je weet dat als je op Gent komt voetballen, je een moeilijke namiddag wacht", opende de middenvelder met een cliché. "Voor de pauze hadden we het moeilijk. We moesten veel achter de bal lopen, maar dat is een deel van het voetbal. Na de rust waren we beter en konden we enkele kansen bij elkaar voetballen op de counter."

Veel wilde hij er niet over zeggen, maar Kums beseft dat Anderlecht niet het voetbal brengt dat het hoort te brengen. "We verliezen te gemakkelijk te bal, er is niet genoeg rust in de ploeg en in balbezit moeten we beter doen", stelt hij. "Vijf punten op vijftien is te weinig voor een ploeg als Anderlecht. Aan ons om beter te doen zodat we over twee weken wel de drie punten kunnen pakken."

Ook over zijn positie wilde Kums niet veel kwijt. "Mij maakt het niet uit waar ik speel. Als ik maar voldoende aan de bal kom."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.