Van Holsbeeck: "Start gemist, dat is duidelijk"

MAANDAG, 21 AUGUSTUS 2017, 20:42 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Met amper vier punten uit evenveel duels is Anderlecht slecht aan het seizoen begonnen. Manager Herman Van Holsbeeck erkent dat en verwacht een reactie. "Te veel spelers denken dat het wel zal lopen, maar dan loopt het net voor geen meter."

"Het is nog geen crisis, maar na twee nederlagen na elkaar, na de match van gisteren en na een vier op twaalf kunnen we moeilijk zeggen dat het goed is. We hebben onze start gemist, dat is duidelijk", zo stelt de manager in het VRT-journaal.

Terwijl velen de zwarte piet naar coach René Weiler schuiven, wijst Van Holsbeeck ook naar de jongens tussen de lijnen. "Van een aantal spelers heb ik eens de testen opgevraagd en dan zie je dat enkele jongens die vorig jaar erg goede cijfers konden voorleggen, het nu wat minder is. Dan weet je dat het begin van de competitie wel eens minder zou kunnen zijn."

Eén van de spelers die onder zijn niveau presteert, is Lukasz Teodorczyk. "Ik verwacht van hem dat hij hard werkt als vorig jaar en dan denk ik dat alles goed komt." Doet hij dat nu dan niet? "Het is niet onlogisch dat wanneer je een beter contract hebt gekregen, dat je dan denkt dat het wel zal loslopen. Dat is een beetje het probleem dat je vandaag zit op het veld: de spelers denken dat het wel zal lopen, maar dan loopt het van geen meter."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.