Overzicht huurlingen: Trezeguet terug trefzeker (video)

MAANDAG, 21 AUGUSTUS 2017, 20:25 - Garrincha

ANDERE Hoe presteerden de door Anderlecht verhuurde spelers dit weekend? Het overzicht.

Idrissa Doumbia stond voor het eerst in de basis bij Zulte Waregem en droeg zijn steentje bij aan de 0-4-overwinning op Standard. Aaron Leya Iseka mocht twee minuten voor tijd invallen.

Ook Dodi Lukebakioen Charleroi blijven hun sterke competitiestart voorzetten. Lukebakio en co wonnen met 0-1 bij Genk en blijven zo op kop met het maximum van de punten.

In Nederland speelde ook Wout Faes de volledige wedstrijd. Met Excelsior ging hij met 0-1 de boot in tegen grote broer Feyenoord. Faes kreeg kort voor de rust een gele kaart. Met Shane O’Neill trok Excelsior vandaag een extra centrale verdediger aan. De Ier werd vorig seizoen kampioen in de tweede afdeling met NAC Breda.

Jorn Vancamp begon tegen Vitesse in de basis voor Roda JC. De twee beste kansen uit de eerste helft waren voor hem, maar scoren lukte niet. Na 68 minuten werd hij vervangen. Het stond toen 1-1 en Vitesse haalde het uiteindelijk met 1-3.

Wie wel kon scoren, was Trezeguet. Met een afstandschot zette hij de 2-2-eindstsand op het bord in het duel tussen Kasimpasa en Besiktas (bekijk hier het doelpunt). De Egyptenaar speelde de hele partij. Ook vorige week scoorde hij al (bekijk dat doelpunt hier).

Stéphane Badji stond voor het eerst in de basis bij Kayserispor. De middenvelder speelde tegen Göztepe (1-0 winst) de hele wedstrijd.

Frank Acheampong speelde na een wedstrijdje rust opnieuw de hele partij voor Tianjin Teda. In de degradatietopper tegen Liaoning Kaixin kwam Tianjin niet verder dan 1-1. Tianjin blijft zo voorlaatste met één punt minder dan Liaoning.