Dendoncker: "Moeten dringend weer winnen"

ZONDAG, 20 AUGUSTUS 2017, 19:00 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Leander Dendoncker zag het scorebord na afloop met lede ogen aan. "Thuis drie goals slikken, dat kan en dat mag niet", gaf Dendoncker eerlijk toe. Net als René Weiler ziet hij een gebrek aan mentaliteit in de ploeg: "We zijn de solidariteit om voor elkaar te vechten kwijt."

"Niets draaide vandaag, kansen kregen we wel ja, maar de afwerking was er niet. Het maakt niet uit wie de tegengoals scoort, thuis drie goals slikken dat mag en kan gewoon niet", gaat Dendoncker verder. 

"Als de ploeg niet voor elkaar wil vechten is het voor mij ook moeilijk. Ik kan niet meer doen dan mijn best. Nee, ik zit zeker niet met een transfer in het hoofd. We hebben nu iets recht te zetten tegenover onze supporters en moeten dringend terug beginnen winnen."

"Het ontbreekt ons aan solidariteit voor elkaar, de wil om te winnen. En dan moeten de moeilijkste wedstrijden nog komen zoals volgende week in de Ghelamco Arena. We hebben al samen gezeten, maar zullen dat nu zeker nog eens moeten doen en de beelden erbij nemen. De solidariteit van vorig seizoen moeten we terug zien te vinden", aldus nog Dendoncker. 
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.