"Hier trainen ze in de zaal, bij Standard speelden ze met de kaart"

DINSDAG, 8 AUGUSTUS 2017, 18:46 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Adrien Trebel kwam tijdens de wintermercato bij RSC Anderlecht, zes maand later mag hij al twee titels op zijn palmares bijschrijven: landskampioen en de Supercup. Het verschil tussen Anderlecht en Standard is groot, legt Trebel uit aan Sport/Voetbalmagazine: "Alles gaat aan 4000 per uur."

Het verschil in niveau tussen Anderlecht en Standard: "Op de training gaat alles véél rapper en intenser. Geen technische fouten te zien, alleen maar proper voetbal."

Trebel herinnert zich nog zijn eerste dag toen hij aankwam bij paars-wit. "Ik kwam aan in de kleedkamer en was daar helemaal alleen. Ik vroeg dan aan de assistenten waar de rest van de spelers was. Zij vertelden mij dat die zich in de zaal bevonden, aan het fitnessen. Dat is zo iedere morgen, nochtans geen verplichting, maar toch traint elke speler iedere morgen in de zaal. Bij Standard speelden we een kaartspelletje."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.