Lukebakio en Leya Iseka treffen doel

ZATERDAG, 5 AUGUSTUS 2017, 22:39 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Zowel Dodi Lukebakio als Aaron Leya Iseka vonden vanavond de weg naar doel. Lukebakio (foto) scoorde twee keer voor Charleroi, Leya Iseka zette een strafschop om voor Zulte Waregem. Voor Leya Iseka is het zijn eerste doelpunt in eerste klasse.

Lukebakio was de uitblinker voor Charleroi in de met 2-5 gewonnen wedstrijd tegen Moeskroen. De Anderlecht-huurling scoorde het tweede en het vierde doelpunt. Voor nummer vijf gaf hij de assist. Na 67 minuten mocht hij gaan rusten. Als Lukebakio op deze manier verder gaat, zullen Charleroi en in de toekomst hopelijk ook Anderlecht nog veel plezier aan hem beleven.

Leya Iseka en Doumbia begonnen bij Essevee opnieuw op de bank. Leya Iseka mocht na 71 minuten invallen en tien minuten later zette hij zich achter de bal nadat Zulte Waregem een strafschop kreeg voor handspel van een STVV-speler. De van Anderlecht gehuurde spits stuurde STVV-doelman Pirard naar de verkeerde hoek en legde zo de 2-0-eindstand vast. Doumbia bleef op de bank.