"Roef is bij Deportivo een man geworden"

VRIJDAG, 4 AUGUSTUS 2017, 07:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Door de onduidelijke situatie rond Mile Svilar, mag Davy Roef momenteel niet vertrekken. Dat zegt Herman Van Holsbeeck vandaag in L'Avenir. De manager ontdekte deze voorbereiding trouwens een geheel nieuwe Roef. "Hij is niet meer de introverte doelman die we kenden."

"Roef is momenteel onze nummer twee", zo vertelt Van Holsbeeck. Omdat het onduidelijk is of Mile Svilar blijft en het afwachten is wanneer Frank Boeckx na zijn rugoperatie weer honderd procent is, mag Roef momenteel niet vertrekken. "De kans is groot dat we Davy vragen om tot januari te blijven."

Van Holsbeeck is bovendien onder de indruk van de stappen vooruit die Roef gezet heeft tijdens zijn uitleenbeurt aan Deportivo. "Die enkele maanden in Spanje hebben van hem een man gemaakt. Davy werkte een schitterende voorbereiding af. Hij is niet meer de introverte doelman die we kenden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.