Europese topclubs hoeven Svilar niet

DINSDAG, 1 AUGUSTUS 2017, 06:59 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Omdat Anderlecht de ongeduldige houding van de entourage van Mile Svilar beu is en de doelman nog maar één jaar onder contract ligt, is de club bereid om de jongeling te verkopen. Sterker nog: paars-wit is Svilar gaan aanbieden bij verschillende Europese topclubs, maar voorlopig zonder succes.

Omdat het er niet naar uitziet dat Svilar op korte termijn eerste doelman kan worden, lijkt de familie niet van plan het aflopend contract van Svilar te verlengen. Als Anderlecht nog wat wil terugzien van wat het al in de jonge doelman investeerde, moet het hem deze zomer verkopen.

Dat zal echter niet simpel worden. De koper moet immers de hoge transferprijs van Anderlecht kunnen ophoesten én Svilar garanties bieden dat hij kan spelen. Bij Anderlecht hoopt men dat de clan Svilar zal inzien dat die een onmogelijke combinatie is en dat Svilar zich opnieuw op paars-wit richt.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.