Acheampong verdringt Brown naar beloften

MAANDAG, 17 JULI 2017, 09:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Door de komst van Frank Acheampong moest Tianjin Teda één buitenlander uit de kern zetten en dat is Ideye Brown geworden. De oud-spits van onder meer West Bromwich en Olympiakos speelt nog maar sinds februari voor Tianjin en moet het seizoen nu afmaken bij de beloften.

Chinese clubs mogen maximaal vijf buitenlanders, waarvan één Aziaat, in de kern hebben. Drie ervan mogen maximaal op het wedstrijdblad staan. Dit weekend waren dat de Serviër Nemanja Gudelj, de Zuid-Koreaan Seok-Ho Hwang en de Senegalees Mbaye Diagne. John Obi Mikel zit al sinds 4 april niet meer in de wedstrijdkern.

Tianjin Teda speelde dit weekend 1-1 gelijk tegen Jiangsu Suning en blijft zo net boven de degradatiezone hangen. Acheampong kwam nog niet in actie. In zijn laatste zes wedstrijden pakte Tianjin Teda slechts twee punten. Van zijn laatste twaalf wedstrijden kon het er bovendien slechts één winnen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.