FC Antwerp: "Werken Bosuil op schema"

WOENSDAG, 12 JULI 2017, 14:14 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Deze morgen was er sprake dat de openingswedstrijd van dit seizoen van Antwerp tegen RSC Anderlecht, ging moeten verhuizen van locatie. Reden: de werken die momenteel gaande zijn in het stadion van Antwerp, zouden niet op tijd klaar zijn. "Niets van aan", laat de Great Old weten, de werken zitten op schema en de wedstrijd zal gespeeld worden op de Bosuil.

FC Antwerp laat in een officiele mededeling op hun website weten dat er geen sprake is om de wedstrijd op een andere locatie te laten doorgaan.

"Momenteel wordt heel hard gewerkt op de Bosuil. Zowel aan de bouw van de nieuwe tribune, als aan de verfraaiing van de bestaande tribunes, als aan het hoofdveld. Er is absoluut geen sprake van vertraging, zoals vanmorgen in verschillende kranten werd geopperd. Alles verloopt volgens schema. Zo zal volgende week vrijdag dan ook zoals gepland de nieuwe grasmat van het hoofdveld van de Bosuil worden aangelegd, die dus perfect bespeelbaar zal zijn op 28 juli. De werken worden uitgevoerd binnen heel strakke deadlines. De club is ervan overtuigd dat die zullen worden gehaald, waardoor de eerste thuiswedstrijd tegen Anderlecht zal kunnen plaatsvinden op de Bosuil. Om op alles voorbereid te zijn, onderzoekt de club echter de eventuele mogelijkheden om – enkel in uiterste nood – op een andere locatie een wedstrijd te organiseren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.