Ontsnapt Anderlecht ook dit seizoen aan de Hel van Deurne?

WOENSDAG, 12 JULI 2017, 05:47 - tvd
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Het is van 18 januari 2004 geleden dat Anderlecht nog eens op de Bosuil speelde (0-2 winst) en hoewel Antwerp terug in de hoogste afdeling is, komt een verplaatsing naar de Hel van Deurne er dit seizoen mogelijk ook niet van.

Het ziet er immers meer en meer naar uit dat op 28 juli, de dag dat met Antwerp - Anderlecht het nieuwe voetbalseizoen op gang getrokken wordt, voetballen in het Bosuilstadion niet mogelijk is. Het zetten van een nieuwe tribune 1 loopt vertraging op en iets meer dan 2 weken voor de openingsmatch ligt er een zandvlakte waar er gras hoort te staan.

Antwerp heeft door dat dat niet meer goed komt en zoekt momenteel dan ook naar alternatieven voor de komst van Anderlecht. Het meest realistische lijkt momenteel dat de wedstrijd op het veld van Lierse zou gespeeld worden. Al moeten ook daar nog heel wat prakische zaken voor worden geregeld.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.