100 (!) scouts in tribune

ZATERDAG, 28 JANUARI 2017, 09:08 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Youri Tielemans is aan een opmerkelijk seizoen bezig. Anderlecht beseft dan ook meer dan ooit dat het zijn goudhaantje deze zomer zal zien vertrekken. De interesse in de jonge middenvelder blijft maar groeien. "Tegen Westerlo zater er zo'n 100 scouts in de tribune", dixit Van Holsbeeck, "Al weten we wel dat die niet alleen voor Youri kwamen".

"Het is normaal dat Youri veel interesse opwekt, hij is dit seizoen beslissender dan ooit. Je weet als Belgische topclub dat je zo een talent niet kan blijven houden, het is al bijzonder dat we hem drie seizoenen hebben kunnen houden", is Van Holsbeeck eerlijk, "Youri heeft een opmerkelijke evolutie gemaakt, van jongetje naar volwassen man met veel verantwoordelijkheid. Het is ongelooflijk hoeveel maturiteit Youri heeft. Hij wordt dan ook gevolgd door grote clubs."

22 miljoen euro

Anderlecht is niet van plan om Tielemans voor een prikje te laten gaan, het heeft een prijskaartje van 22 miljoen euro op de jongeling geplakt. Met zo een transferprijs kijken we direct naar de grootste clubs die dit bedrag op tafel kunnen leggen.
"Youri weet waar hij mee bezig is en hij heeft zijn carrière in zijn hoofd al helemaal uitgestippeld. Waar hij naartoe gaat zal afhangen van verschillende elementen, maar nee, hij gaat niet naar China. Hij weet dat hij veel verder kan geraken dan dat. Op Westerlo waren er zomaar 100 scouts aanwezig, al zijn we er ons van bewust dat die niet enkel kwamen om Youri te volgen", aldus nog de general manger. 

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.