Deportivo stelt Roef voor: "Blij in Spanje te zijn"

DINSDAG, 24 JANUARI 2017, 15:23 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS De uitleenbeurt van Davy Roef aan Deportivo La Coruña is beklonken. Vanmiddag werd de doelman voorgesteld aan de pers. "Ik wil het de andere doelmannen hier zo lastig mogelijk maken", klinkt het ambitieus.

Roef beschouwt zijn uitleenbeurt aan Deportivo niet als een stap richting de vergeethoek. "Dit was een mooie kans om te spelen in de Spaanse liga, die ik de beste ter wereld vind. Ik zal hard werken om het de andere doelmannen in de kern zo moeilijk mogelijk te maken. Ik wil ook ervaring opdoen."

"Dit is een geweldige opportuniteit om mezelf te bewijzen. Deportivo heeft een erg goede keeperstrainer. Ik ben blij met hem te kunnen werken. Ik kom om beter te worden", aldus Roef, die ook vertelt dat er geen optie tot aankoop is. "Maar in het voetbal weet je nooit."

Roef komt ook nog even terug op de voorbije maanden bij Anderlecht. "Ik was niet blij toen ik mijn basisplaats verloor. Ik heb hard gewerkt om opnieuw in het team te raken, maar de coach besliste anders. Dus moest ik iets anders proberen en hier bij Deportivo krijg ik die kans."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.