"Weiler krijgt steeds meer waardering binnen Anderlecht"

ZONDAG, 25 DECEMBER 2016, 10:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Enkele weken geleden lag René Weiler nog zwaar onder vuur, maar een reeks goede resultaten en een defensie die nu wel stabiel staat, zorgen ervoor dat hij in alle rust de winterstop in kan. Jacques Sys, hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine, vindt dat de Anderlecht-coach goed bezig is.

"Weiler kreeg al heel wat kritiek, maar hij weet wat hij doet", vertelt Sys vandaag in De Zondag. "Binnen de club wordt hij steeds meer gewardeerd." Dat Weiler de confrontatie met de vedettes niet uit de weg gaat, vindt Sys een goede zaak. "Voor zo'n jonge trainer is dat straf."

Sys beseft wel dat Weiler er nog niet is. "Hij is een ploeg aan het bouwen. Bij momenten brengt ze al goed voetbal. Er ziet progressie in het spel, maar plots kunnen ze nog als een pudding in elkaar zakken. Dat moet er nog uit." Maar Sys ziet in Anderlecht absoluut een kandidaat voor de landstitel.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.