Anderlecht zal moeite hebben om Teodorczyk te houden

DONDERDAG, 22 DECEMBER 2016, 09:12 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Anderlecht gaat de optie op Lukasz Teodorczyk lichten, maar of het de Pool ook volgende zomer nog kan in het Astridpark houden, is nog niet zeker. De sterke prestaties van de spits blijven niet onopgemerkt in het buitenland en steeds meer clubs hebben hem op hun verlanglijstje staan. In januari blijft Teodorczyk bij paars-wit, dat bevestigt zijn manager.

"Teo vertrekt zeker niet in januari, dat kan ik jullie garanderen. Hij is Anderlecht enorm dankbaar voor de kans die ze hem gegeven hebben en een vertrek tijdens de wintermercato is dan ook niet aan de orde", zegt Marcin Kubacki, de manager van de Pool. 

"De focus bij Teo ligt nu volledig op de titel pakken met Anderlecht, hij wil dan ook dat ze zijn optie lichten. In de zomer zien we dan wel weer, er tonen heel veel clubs interesse in hem dat ik niet kan garanderen dat hij volgend seizoen nog voor paars-wit uitkomt", is de manager eerlijk. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.